Daruji pejska Zdarma

Toto je můj inzerát
Vloženo: 29.9.2023 11:38 Typ: Nabízím Kategorie: Psi Od: Antín Kühnl Město: Praha

Zdravíme,
hledáme nového majitele pro 11ti měsíčního pejska. Nero je milující pes, který bude oddaným společníkem a nejlepším kámošem. Labrador x Český strakatý. Je středního vzrůstu. Má rád mazlení, lidi, ostatní psi a ze všeho nejvíc miluje jídlo. Učí se hodně rychle a s granulemi to jde samo. Potřebuje ale pevnou ruku. Je to pejsek ,,gaučák“ a nejradši spí v posteli, ale v pelíšku to umí taky. V autě vydrží spát klidně tři hodiny. Vlak a mhd zvládá výborně. A v kavárně s vámi bude v klidu ležet pod stolem.

Koho hledáme?
Někoho, kdo se ho ujme se stejně velkou láskou jako my. Ideálně někoho se psem. A zahrada by byla skvělá.

Co Nero umí?
Nero zvládá základní povely, sedni, lehni, stůj. Většinou zvládne i pusť a občas ke mně. Chodili jsme s ním každé dva týdny na trénink i s ním pravidelně cvičili. Když se s ním pracuje, učí se rychle. Na záchod si dojde venku a stačí mu jen dvakrát denně. Ráno a večer.

Kde je problém?
Když je sám, tak štěká. S jiným psem by štěkat nemusel, k ostatním psům většinou vzhlíží a snaží se je napodobovat. Můžeme to klidně společně vyzkoušet. Nero není vázaný přímo na nás, ani nemá separační úzkost. Jde jenom o to, že je nerad sám a neví co s tím časem. V bytě se sám nudí a tak naříká. My bohužel nemáme dostatek času a financí na to se o Nera dál postarat. A nechceme aby trpěl zavřený v bytě. Naše přání proto je, aby sám být nemusel a měl na blízku Vás nebo jiného psího kámoše, se kterým by mohl pochopit, že být chvíli bez páníčka je v pořádku.

Co všechno půjde s pejskem do nového domova?
Úplně všechno, co jsme pro něj pořídili: vodítko, obojek, postroj, stopovačka, dva pelíšky, kennelka, potah do auta na zadní sedačky, spousta misek na vodu, i asi dvě cestovní skládací, různé hračky, dečka a zbytek velkého pytle granulí. Samozřejmě pokud už vybavení pro pejska máte, z věcí si můžete vybrat jenom to, co budete potřebovat.

Pejsek je odčervený a očkovaný.

Kdyby jste měli jakékoliv další dotazy volejte nebo pište na číslo 728 846 001, rádi vám vše zodpovíme!

Odpovědět na inzerát
Vaše jméno:
Váš email:
Zpráva: