Daruji psa Zdarma

Toto je můj inzerát
Vloženo: 13.6.2022 21:04 Typ: Nabízím Kategorie: Psi Od: (neuvedeno) Město: Tetín u Berouna

Sky [skáj], nekastrovaný kříženec Berndského salašnického a Brazilské fily hledá nový domov. 4-5 let, 35kg, původně útulkový, u mne v Tetíně u Berouna poslední 3 roky. Důvod darování je stěhování do bytu.

Pouze do pevných a dobrých rukou. Povahou je zlatíčko, ale dominantní, pokud si nevybudujete respekt. Energie má, nu jak by se od tak velkého psa čekalo. S lidmi, psy i kočkami všech druhů a velikostí se snáší, se všemi by chtěl být kamarád. Miluje štěňata. Správná otázka je, jestli ho snesou ti druzí. Nemá úplně ponětí o své velikosti, bál bych se, že malé dítě prostě srazí (ač vyzkoušeno to nemám). Na ostatní psi a kočky nastoupí velice "hrrrr". Pokud se to druhému zvířeti znelíbí, nebude si chtít hrát a ohradí se, tak je oheň na střeše. Tudíž pouze ke klidným, a vyrovnaným zvířatům. Před darováním bude očkovaný, odčervený, s nějakou malou zásobou granulí.

Problémy o kterých je třeba vědět:
Ve štěněcím věku zlomená zadní tlapa, trochu hůře mu to srostlo. Nemá žádný viditelný problém, pouze ne nějakému sportovnímu skákání.
Trávicí problémy. Po normálních granulích má střevní potíže, kupuji granule trochu kvalitnější s jehněčím masem (500-800Kč/12kg. Neměl by jíst zbytky lidského jídla (ale kousek mu problémy nezpůsobí). Nesmí jíst kosti atp. z buvolí kůže, zbytek pamlsků v malé míře bez omezení.