Daruji psíka Zdarma

Toto je můj inzerát
Vloženo: 12.7.2014 20:52 Typ: Nabízím Kategorie: Psi Od: Josef Širůčka Město: Zlín

S těžkým srdcem, a se slzami v očích hledám novou rodinu pro mého miláčka Shellyho. Zaměstnání mi znemožňuje trávit s ním čas a věřím, že v jiné rodině mu bude líp než se mnou. Prosím Vás mé přátele, jestli byste mohli sdílet tento příspěvek.

Ideálně bych ho chtěl darovat rodině s dětma, protože je to psík, který má hrozně moc energie a děti by ho určitě pobavily a zároveň on je. Má skvělou povahu, je věrný a hodný, trošku uštěkaný. Nekouše a ostatní psíky většinou ignoruje a když neignoruje tak se s nimi chce kamarádit.

Vzal jsem si ho před dvěma roky z útulku, takže bych ho rád věnoval rodině, která si jej už nechá a bude na něj hodná, protože Shelly si to svojí povahou a tím co si zažil určitě zaslouží. Podle toho jak se choval když jsem si ho vzal z útulku, musel být hodně týrat a i teď po dvou letech to jde znát, protože je hrozně bojácný. Když si ale zvykne tak pak je skvělým přítelem. Z útulku vím, jen že byl týraný a měl zlomený ocas. Proto se nerad nechává nosit a nerad si nechává šahat na břicho, protože se fakt bojí.

Podle veterinářky mu bude 5 - 6 let. Není vykastrovaný. Teď se chystáme na přeočkování. Jinak je zdravý.

Jinak je zvyklý na venčení a žije se mnou doma, takže je vhodný i do bytu, paneláku či menšího domku. Hovínko Vám doma neudělá, maximálně pár loužiček z nervozity z nového prostředí.

Pokud byste měli zájem o tohoto věrného přítele. Volejte 733 740 243
Jinak prosím aspoň o sdílení příspěvku. Shelly je pro Vás přichystán u mě doma ve Zlíně.